PRIPRAVNIK EKONOMIJE (m/ž)

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom Zanima Vas autoindustrija? Motivirani ste i otvoreni za stjecanje novih znanja i iskustava? Spremni ste na izazove u stabilnoj industriji koja posluje u internacionalnom okruženju?

Postanite ADP Starter! (m/ž)

Čeka Vas program obuke u različitim poslovnim područjima kompanije vođen strukturiranim mentorskim procesom. Preuzimat ćete od samog početka konstruktivne i razvojne zadatke uz podršku i vodstvo iskusnih adepeovaca.

Što je ADP Start program?
Strukturirani pripravnički program za magistre ekonomije bez radnog iskustva.

Uvodi Vas u svijet automobilske industrije i upoznaje sa specifičnim zahtjevima svjetskih proizvođača automobila.

Suradnja sa stručnjacima iz Renaulta, PSA Grupe, Forda, Volkswagena, Fiata i mnogim drugim.

Potpuni doživljaj dinamičnosti i kreativnosti rada u lancu globalnih dobavljača automobilskih dijelova.

Što nakon programa?
Daljnji razvoj u kompaniji ovisi o Vama. Vaša motivacija, rezultati i uključenost bit će procjenjivani na mjesečnoj razini.

Po završetku programa, procijenit će Vas svi mentori uključeni u proces i definirati će Vaš razvoj karijere u AD Plastik Grupi.

Starteri koji budu prepoznati kao najbolji pripravnici, strukturirano će napredovati u zahtjevnom okruženju automobilske industrije.

Proces odabira najboljih među Vama:
Provodimo profesionalnu selekciju odabira kandidata za koje vjerujemo kako strastveno žele raditi u automobilskoj industriji i s kojima ćemo ispuniti uzajamna očekivanja.

Prepoznajemo kandidate čije su osobne vrijednosti u skladu s vrijednostima kompanije, a istovremeno prepoznajemo različitosti svakog pojedinca kao njihovu dodanu vrijednost.

Potrebna dokumentacija:
– Motivacijsko pismo
– Životopis
– Diploma sveučilišnog ili stručnog studija ekonomije

Ako budete izabrani, dočekat će Vas naš regrutacijski tim koji će Vas upoznati s pojedinostima i svim potrebnim budućim koracima.

Prijavi se i startaj!

Priloži svoj CV i pošalji prijavu najkasnije do 08.10.2021.

Natječaji za posao

Datum Radno mjesto
Lokacija Vrsta posla