Karijera

Čekamo vas na Virtualnim danima karijera

Na osmim Virtualnim danima karijera i znanja, sajmu koji organiziraju portal MojPosao i regionalni partneri Infostud i Posao.ba, AD Plastik nudi deset pozicija za zapošljavanje u Solinu i Zagrebu.

Ove se godine na sajmu predstavlja 70 tvrtki i ustanova za edukaciju i obrazovanje iz Hrvatske i okruženja. Virtualni dani karijera traju do 18. listopada 2017. godine, a u petak, 13. listopada, poslodavci će se zainteresiranima predstaviti putem webcasta.

Poslodavci izlagači dostupni su na chatu, a kandidati zainteresirani za posao mogu dogovoriti i video razgovor putem privatnog video chata.

Virtualni dani karijera i znanja predstavljaju nastavak fizičkog sajma ‘Dani karijera’ koji portal MojPosao organizira od 2005. godine. U 2010. godini sajam prelazi u virtualno okruženje, a godinu dana kasnije organizaciji sajma priključuju se partnerski portali Infostud.com i Posao.ba čime sajam dobiva regionalnu dimenziju. Sajam se održava jednom godišnje u trajanju od sedam dana, a na njemu se uz tvrtke predstavljaju i edukativne ustanove sa programima obrazovanja kao nezaobilaznim elementom cjeloživotnog učenja.