Karijera

Zaposlenici

Zaposlenici su naš najveći uspjeh

Osobne planove razvoja svakog pojedinca usklađujemo sa strateškim planovima poslovanja u cilju povećanja cjelokupnog uspjeha i zadovoljstva. Stručna, specijalistička i upravljačka znanja dio su naše korporativne kulture kao zalog uspješne budućnosti. AD Plastik Grupa prepoznaje i nagrađuje uspješnost pojedinca i timova, brine o organizacijskoj klimi i o zadovoljstvu zaposlenika. Najvažniji kriteriji uspješnosti službe ljudskih resursa, povećanja su fleksibilnosti radne okoline, mobilnost karijera, stalno usavršavanje i razvoj, pravednost, društvena, ekološka i korporativna odgovornost te služenje široj društvenoj zajednici. Razvijamo privlačnu korporativnu kulturu i transparentne sustave nagrađivanja rada, svjesni potrebe za stalnim promjenama koje zahtjeva moderno društvo i eksponencijalni napredak tehnologija. Sve naše aktivnosti usmjerene su na razvoj poslovanja i zajednice u kojoj poslujemo.

Pojedinačni doprinos svakog zaposlenika, temelj je uspješnosti naše kompanije.

Želite karijeru, a ne samo posao?

Želite karijeru, a ne samo posao? Mi smo vaš izbor.

Raditi s nama

Adepeovci, njihova znanja, sposobnosti i kreativnost ključ su razvoja kompanije. Za suočavanje s izazovima kompanije, osim specifičnih znanja, vještina i želje za osobnim te profesionalnim razvojem, potrebna je hrabrost, strast i motivacija. Ako se želite usavršavati i biti uspješni, AD Plastik Grupa vaš je najbolji izbor. Karijera u AD Plastik Grupi ne mora slijediti tradicionalni put. Ona se prilagođava pojedincu i njegovim individualnim sklonostima te našim strateškim ciljevima i planovima.

Ako želite biti dio našeg tima, možete se prijaviti na natječaj ili poslati otvorenu zamolbu korištenjem online obrasca.

Iskustva

Adp kultura

Broj zaposlenih
po lokacijama

5

Zemalja

8

Lokacija

2900

Zaposlenika

Hrvatska
Solin

812

Zagreb I

174

Zagreb II

545

Rusija
Togliatti

559

Kaluga

218

Mađarska
Tiszaújváros

304

Srbija
Mladenovac

241

Rumunjska
Mioveni

234

Lokacije

Zemalja

Lokacija

Zaposlenika

Hrvatska
Solin

812

Zagreb I

174

Zagreb II

545

Rusija
Togliatti

559

Kaluga

218

Mađarska
Tiszaújváros

304

Srbija
Mladenovac

241

Rumunjska
Mioveni

234