Iskustva

Karijera Iskustva

Kako je raditi s nama?

Naši zaposlenici najvažnija su karika našeg uspjeha, a poštivanje najviših etičkih standarda i visokog integriteta, u skladu s kompanijskim vrijednostima, svakodnevno osnažuju kompaniju te stvaraju veću povezanost i pripadnost. Stvaramo organizaciju u kojoj zaposlenici razvijaju svoje potencijale. Posvećeni smo stalnom održavanju visokih standarda radnog okruženja i svoj rad temeljimo na pravednosti. Politika ljudskih resursa kompanije vrijedi za sve zemlje u kojima poslujemo.

Ljudi napreduju i ostvaruju najbolje rezultate kada im je razvoj karijere jasan i prepoznatljiv, stoga prepoznajemo i nagrađujemo najbolje i svaki njihov dodatni doprinos. Svakodnevno unaprjeđujemo stručna tehnička znanja ​​​ključnih zaposlenika te brinemo o razvoju talenata i menadžmenta.

Posebnu pažnju posvećujemo identifikaciji i upravljanju talentima, razvoju karijere zaposlenika te zadržavanju kompanijskog znanja koje smatramo iznimno važnim.

Iskustva

Završio sam Uralsko federalno sveučilište po imenu prvoga predsjednika Rusije B. N. Jeljcina, smjer Električna oprema i električni uređaji poduzeća, organizacija i ustanova. Zaposlio sam se u AD Plastiku Kaluga 2012. godine kao električar za popravak i održavanje elektroopreme. Moja karijera napredovala je brzo pa sam nakon godine dana postao inženjer-tehnolog za popravak opreme, a godinu dana kasnije rukovoditelj tehničkoga odjela. Ponosim se što radim u AD Plastik Grupi, a za mene je naša tvornica postala drugi dom.

Vitalij Aleksandrovič Čunin

Rukovoditelj tehničkog odjela

Završila sam 2006. godine Institut strojarstva Državnog sveučilišta Togliatti. Svoju karijeru u AD Plastiku započela sam 2011. godine na poziciji inženjerke-tehnologinje proizvodnje plastičnih dijelova. Radeći među obrazovanim i iskusnim stručnjacima, stekla sam ogromno iskustvo i znanja koji su mi pomogla da napredujem u poslovnoj karijeri pa sam tako 2015. godine prešla u komercijalno upravljanje. Zahvaljujući radu u AD Plastik Grupi, stekla sam i nastavljam stjecati velika znanja i vještine.

Tatjana Valentinovna Juropova

Koordinatorica prodaje

Zaposlena sam u kompaniji od 1995. godine, a tijekom rada bila sam sudionik svih značajnih informatičkih projekata u sklopu razvoja informacijskog sustava Grupe. Radeći na našim lokacijama u Rusiji, Srbiji i Sloveniji, upoznala sam nove zemlje, različite kulture i načine rada te stekla nova poslovna i životna iskustva. Prednost je rada u AD Plastik Grupi iskustvo koje sam stekla u sudjelovanju, vođenju, projektiranju i organizaciji timova projekata razvoja informacijskih sustava. Stekla sam i dragocjeno znanje o poslovanju u autoindustriji. Sa svakim novim kupcem obogaćivala sam svoje znanje. Radno okruženje vrlo je motivirajuće i dinamično što ga čini posebno zanimljivom.

Irma Grčić Nišić

Voditeljica poslovnih aplikacija

Nakon rada u sektoru konzultantskih usluga, AD Plastik timu pridružio sam se 2014. godine i to na poslovima koordinatora računovodstva. Aktivnosti u kompleksnom poslovnom okruženju, koje uključuju i rad s drugim društvima unutar AD Plastik Grupe, stvorile su nove izazove, otvorile mogućnosti za stjecanje novih znanja, ali i potrebe za kontinuiranim učenjem. Rad u sektoru računovodstva kompanije s podružnicama i pridruženim društvima u stranim državama, stvara mogućnosti, a samim time i potrebe, za jačanje stručnih i interpersonalnih vještina. Spoj zanimljivih zadataka, svakodnevnih izazova i potrebe za radom u timu, pretvaraju se u motivirajuću radnu okolinu te bih svakako preporučio AD Plastik Grupu kao poželjnog poslodavca prvenstveno mladim ljudima koji su željni stjecanja novih znanja i iskustava.

Krešimir Jurun

Izvršni direktor kontrolinga i računovodstva

Završila sam Suvremenu humanističku akademiju u Moskvi, smjer Menadžment. Postala sam zaposlenica AD Plastik Kaluge 2012. godine kao radnica proizvodnje. Dokazavši se svojim poslovnim rezultatima, godinu dana kasnije predložena sam za poziciju stručnog suradnika za planiranje proizvodnje u odjelu logistike. Prihvatila sam ponudu i počela raditi na novoj poziciji donoseći kompaniji samo pozitivne rezultate. Moj rad nije ostao nezamijećen i prošle sam godine postala koordinatorica interne logistike. S ponosom pričam svom sinu o svom poslu.

Ana Aleksandrovna Kartyšova

Koordinatorica interne logistike

Moj put, odnosno već mogu reći i život, u AD Plastiku započeo je davne 1998. godine. U ono su vrijeme rijetki znali za našu kompaniju, gdje se nalazi i čime se bavi. Pogon brizganja tada je radio puno manjim kapacitetom, a bojenje je bilo u začetku. Počela sam kao radnica na unosu podataka, a iz današnje perspektive to su bila vrlo čudna i kaotična vremena. Nas nekoliko dijelili smo jedno računalo i telefonsku liniju, što je današnjim generacijama potpuno nezamislivo. Danas sam referentica proizvodnje i radim vrlo dinamičan posao koji uključuje široki raspon poslova. Svakodnevna komunikacija i interakcija s djelatnicima ispunjava me i mogu reći kako radim posao koji volim. Kada danas kažem gdje radim, svi znaju za nas. Ponosna sam i sretna što sam sudjelovala u preobrazbi i rastu naše kompanije koja je danas respektabilna međunarodna tvrtka.  

Gordana Katalenić Vadlja

Referent proizvodnje

AD Plastik timu pridružila sam se u rujnu 2012. godine i otkrila potpuno nove poslovne izazove s kojima se uspješno nosim. Iako sam imala već jedanaest godina iskustva, rad u ovako kompleksnoj i dinamičnoj strukturi za mene je iznimno motivirajući. Ono što me posebno veseli u poslu, ostvarenje je moje poslovne vizije. Okupila sam pravni tim stručnih savjetnika čiji rad daje dodanu vrijednost poslovanju kompanije. Moj je poslovni cilj stalan razvoj i unaprjeđenje pravnog promišljanja kao alata za smanjenje rizika kompanije, a u AD Plastik Grupi shvatila sam kako je ostvarenje tog cilja moguće.

Ana Luketin

Izvršna direktorica pravnih poslova

Nakon 20 godina uspješne karijere u multinacionalnoj kompaniji, zbog osobnih razloga odlučio sam promijeniti mjesto rada, a samim time i kompaniju. Pružila mi se prilika nastaviti karijeru u AD Plastik Grupi na visokoj rukovodećoj poziciji istog ranga i područja odgovornosti, što sam bez razmišljanja prihvatio. Novo okruženje, radna sredina te kolegice i kolege ispunili su više od mojih očekivanja i omogućili mi vrlo brzo prilagođavanje unutar tima. Vjerujem kako je sinergija znanja i iskustva kolega iz područja autoindustrije i moje poznavanje rada u multinacionalnoj kompaniji doprinijelo razvoju odjela logistike AD Plastik Grupe.

Denis Miletić

Direktor logistike

U Togliattiju sam počela raditi 2004. godine kao kontrolorka u proizvodnom pogonu, a zatim kao inženjerka metoda kontrole. Od 2012. godine radim kao inženjerka kvalitete, a stečena znanja i radno iskustvo u raznim proizvodnim pogonima omogućavaju mi aktivno sudjelovanje u razvoju i održavanju sustava upravljanja AD Plastik Togliattija. Prije dvije godine uspješno sam završila obuku u Bureau Veritas pa sam interni revizor sustava upravljanja (IATF 16949: 2016, ISO 14001:2015). Ponosna sam što sam sudionica razvoja i formiranja automobilske industrije, kako na ruskom tržištu tako i na međunarodnoj razini.

Svjetlana Genadijevna Solodova

Inženjerka kvalitete

U AD Plastiku Togliatti započela sam s radom u listopadu 2011. godine na poziciji stručnog suradnika Odjela ljudskih resursa. Tijekom rada stekla sam ogromna znanja i vještine te sam se stručno usavršavala. Prijateljski kolektiv, potpuno međusobno razumijevanje te blisko zajedništvo pomogli su mi da razvijem mnoge poslovne kvalitete. Sada sam rukovoditeljica Odjela ljudskih resursa što svjedoči mojem profesionalnom razvoju u našoj kompaniji. Jako mi je ugodno raditi „rame uz rame“ s visokokvalificiranim stručnjacima, stjecati radno iskustvo i biti dijelom razvoja automobilske industrije na međunarodnom tržištu.

Oksana Viktorovna Tihonova

Rukovoditeljica ljudskih resursa

AD Plastik Grupi pridružio sam se u svibnju 2012. godine zapošljavanjem u Mladenovcu. O kompaniji nisam imao dovoljno saznanja prije samog dolaska pa je to značilo upoznavanje sa sustavom u pravom smislu te riječi. Moj rad je obilježilo podizanje i uspostavljanje sustava i standarda grupacije u Mladenovcu. Trebalo je podići svijest zaposlenika kako odgovornost u poslovanju te uspostavljanje i poštivanje pravnih standarda koriste svima. Rad u kompaniji vrlo je dinamičan i stječu se različita iskustva u okviru kojih smo se razvijali i ADP i ja. Posebno mi je zadovoljstvo što sam ovdje spoznao pravo značenje pojmova kolegijalnost, timski rad i razmjena ideja. Velika je motivacija, osim dinamičnosti, svima nama potrebna stabilnost. Ovo je stabilan sustav kojem i mi svojim radom doprinosimo.

Veselin Zokić

Pravnik