Dionica godine

Na svečanoj dodjeli Nagrada Zagrebačke burze u Zagrebu, AD Plastiku je uručena nagrada za Dionicu godine prema izboru javnosti.

U ime kompanije nagradu je preuzeo direktor financija Josip Divić koji je tom prilikom izjavio: „Iznimna mi je čast i zadovoljstvo primiti ovu nagradu i želim zahvaliti svima koji su glasali za nas. Prije svega želim naglasiti kako je ovo priznanje svim zaposlenicima AD Plastik Grupe. Ostvareni rezultati posljedica su zajedničkog truda svih naših zaposlenika. Ova nagrada veseli nas iz više razloga, a ponajprije jer dolazi od široke javnosti koja nas je prepoznala među iznimno jakom konkurencijom. Trudimo se i marljivo radimo što je prepoznato na tržištu, a unatoč rekordnim poslovnim prihodima ostvarenim prošle godine, očekujemo kako ćemo taj rezultat do kraja godine nadmašiti. Za nas je ovo bila vrlo intenzivna poslovna godina u kojoj su započele serijske proizvodnje velikih projekata, novog Twinga i Smarta, Clia 5 i Forda Puma. Uz to smo od početka godine ugovorili 215 milijuna eura novih poslova koji će nam omogućiti stabilno poslovanje i u budućnosti. Nagrada koju primamo potvrda je uspješnog rada i mogu samo obećati kako nas ona neće usporiti ili ulijeniti, dapače bit će nam samo dodatan poticaj da budemo još bolji.“

Odbor za Nagrade Zagrebačke burze odlučivao je o nagradama u ukupno sedam kategorija, razmatrajući objektivne, statističke kriterije, ali i ukupan doprinos edukaciji i razvoju domaćeg tržišta kapitala. Uzvanike i nagrađene pozdravila je Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze, izrazivši zadovoljstvo što je ova dodjela nagrada postala tradicionalno događanje kojem je cilj kontinuirano identificirati i nagrađivati pozitivne primjere na našem tržištu. U uvodnom su se dijelu uzvanicima obratili Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ante Žigman,  predsjednik Upravnog vijeća HANFE.