Eksterijer za Ford Focus Active

Suradnja AD Plastika s Fordom nastavlja se na novom modelu Focus Activea za koje je dogovoren novi posao dva izuzetno značajna paketa eksterijera koji ukupno sadržavaju 17 proizvoda. Za novi Focus Active AD Plastik proizvodit će bočne zaštitne obloge blatobrana i nogostupa te deflektore i zaštite odbojnika. Proizvodne vrijednosti i angažman u razvoju nove grupe proizvoda aspektnih eksterijera višestruko premašuje dosadašnju realizaciju za ovog kupca.

Početak serijske proizvodnje planiran je u zadnjem kvartalu sljedeće godine, a planirano trajanje projekta je šest godina. Sveukupna je vrijednost projekta 7,8 milijuna eura, a značajan dio odnosi se na razvoj i dizajn proizvoda.

„Ford ima svoje zakonitosti koje se u mnogočemu razlikuju od ostalih kupaca. Kao germanofil u tehničkom smislu, preferiram ovaj način rada koji je mnogo egzaktniji od ostalih proizvođača s kojima radimo. Ponekad je iscrpljujuće, ali nikada bez razloga. Suradnja s Fordovim timovima iz Njemačke i Kine ozbiljna je referenca za budućnost.“, izjavio je zamjenik direktora razvoja Uroš Pavlović koji je radi na razvoju obloga nogostupa novog Ford Focusa Active.