AD Plastik dobio nagradu HRIO u području dječjih prava

U sklopu 14. Konferencije o održivom razvoju, po petnaesti su put dodijeljene nagrade Hrvatskog indeksa održivosti. AD Plastik dobitnik je nagrade HRIO u području dječjih prava koju je u ime kompanije preuzeo član Uprave za proizvodnju, logistiku i kvalitetu Zlatko Bogadi. 

“Poštivanje dječjih i ljudskih prava uopće, osnovna su pretpostavka održive budućnosti i svatko od nas, iz svoje pozicije i prema svojim mogućnostima, treba doprinositi njihovoj zaštiti koliko god je to moguće. Svako dijete na ovoj planeti, bez iznimke, ima pravo na razvoj i ostvarenje svojih potencijala, a brigom za djecu svi doprinosimo boljoj budućnosti. AD Plastik Grupa ulaže velike napore u stalna unapređenje svih aspekata održivog poslovanja i to je neupitan dio naše misije i strategije poslovanja. Zahvaljujem na nagradi koja nam je dodatni poticaj da budemo bolji i realiziramo brojne mogućnosti i unaprjeđenja u budućnosti.”, izjavio je Zlatko Bogadi prilikom preuzimanja nagrade.

Hrvatski indeks održivosti (HRIO) metodologija je koja omogućuje sveobuhvatan uvid u održivost poslovnih praksi, osvrt na usklađenost s najnovijim odredbama Europske unije te usporedbu s praksama drugih hrvatskih poduzeća. Više od stotinu poduzeća sudjeluje u procjeni koja se odvija jednom godišnje, a koja se provodi već petnaestu godinu zaredom (ranije kao Indeks DOP-a).

Čestitke svim dobitnicima!