Najuspješnija velika županijska tvrtka

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Split, u nazočnosti brojnih gospodarstvenika, predstavnika lokalne i regionalne vlasti, te gospodarskih i drugih institucija, AD Plastiku je dodijeljena plaketa Zlatna kuna u kategoriji velikih tvrtki. U završni izbor ove kategorije, pored AD Plastika, ušle su još tvrtke Tommy i Bobis. Tako je prema strogo propisanim kriterijima kojima HGK ocjenjuje uspješnost poslovanja, AD Plastik najuspješnija velika županijska tvrtka za 2017. godinu.

Zahvaljujući se na dodijeljenom priznanju, predsjednik uprave Marinko Došen kazao je kako je rast kompanije ostvaren zahvaljujući prije svega njenim zaposlenicima kojih ima gotovo tri tisuće. „Kako poslujemo na zahtjevnom svjetskom tržištu i s obzirom na industriju kojoj pripadamo, često nas pitaju hoćemo li promijeniti sjedište tvrtke. Naš odgovor je uvijek isti – AD Plastik je osnovan u Solinu i tu će ostati njegovo sjedište.“, kazao je Marinko Došen.

Nagrada Zlatna kuna najviše je priznanja Hrvatske gospodarske komore koje se najboljim tvrtkama dodjeljuje za uspješnost u poslovanju na županijskom nivou.