Iskustvo zlata vrijedi

Projekt Iskustvo zlata vrijedi omogućuje studentima s invaliditetom da se prijave za radnu praksu u kompaniji čija je priroda posla bliska smjeru studija koji su odabrali. AD Plastik priključuje se drugu godinu zaredom ovom projektu smatrajući ga nadasve korisnim i potrebnim. Ovaj projekt doprinosi podizanju svijesti poslovne zajednice i društva uopće o problemima s kojima se osobe s invaliditetom suočavaju prilikom zapošljavanja.

„Ovo je dobar način da se otvoreno priča o konkretnom problemu, ali ujedno i o pozitivnoj praksi koja treba poslužiti kao primjer svim kompanijama u Hrvatskoj. Kroz ovaj projekt studentima s invaliditetom pružena je prilika za stjecanje praktičnih znanja i iskustva neophodnih za daljnji razvoj njihovog poslovnog puta. To je više nego dovoljan razlog da se ovakav projekt podrži.“, istaknuo je predsjednik uprave AD Plastik Grupe Marinko Došen.

AD Plastik prve je godine sudjelovanja u ovom projektu imao jako pozitivno iskustvo. Mladoj je studentici s invaliditetom omogućena radna praksa u Solinu, a ona je svojim zalaganjem i trudom osigurala svoje buduće radno mjesto u ovoj kompaniji.