Najbolji izvoznik u Sloveniju

U Zagrebu je danas održana svečana dodjela nagrada Zlatni ključ u sklopu programa 12. Konvencije hrvatskih izvoznika. AD Plastik dobio je Zlatni ključ u kategoriji Najbolji izvoznik u Sloveniju u 2016. godini, a bio je nominiran u još dvije kategorije i to u kategoriji najbolji izvoznik u Francusku i najinovativniji izvoznik.

Nagradu je preuzeo predsjednik Uprave AD Plastik Grupe Marinko Došen koji je podsjetio kako je iznimna čast što je AD Plastik već nekoliko godina zaredom dobitnik nagrade Zlatni ključ.

„Ovo je potvrda uspješnosti rada i kontinuiranog razvoja AD Plastik Grupe. Slovenija je iznimno značajno tržište za naše poslovanje jer se tamo nalazi Renaultova tvornica Revoz koji je jedan od naših najvećih kupaca. Možemo očekivati i daljnji rast izvoza u Sloveniju zbog novih poslova koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, znanju i kvaliteti AD Plastika. Dobri i dugoročni odnosi koje gradimo s našim kupcima osnova su uspješne realizacije i rezultata koje ostvarujemo.”, rekao je Marinko Došen.