Dugo očekivani facelift Smarta

Smartforfour uskoro će poprimiti nešto drugačiji izgled, a druga faza proizvodnje ovog automobila započinje sredinom 2019. godine. AD Plastik dogovorio je posao na novom Smartu pa će se tako većina dijelova zamijeniti novim. Sveukupna vrijednost projekta nešto je iznad 14 milijuna eura u četiri godine koliko je predviđeno njegovo trajanje.

Promjene na novom Smartu bit će vidljive na prednjem dijelu automobila. Izmjenom prednjeg odbojnika sa sastavnim dijelovima, prednja ukrasna rešetka postaje znatno veća. Postojat će kao i do sada razne opcije obojenih rešetki, a uvode se i nove boje koje će Smartu dati još ljepši izgled. Specifičnost Smarta mogućnost je personalizacije vozila zbog dvobojne karoserije i velikog izbora boja i materijala u unutrašnjosti vozila.

AD Plastik trenutno za ovo vozilo proizvodi kompletan eksterijer prednjeg i stražnjeg dijela automobila koji uključuje prednji i zadnji odbojnik sa sastavnim dijelovima kao i prednji poklopac motora te blatobrane koji su obojeni u boji karoserije.